Vieraskirja

Fani

Onnea ranelle uusiin haasteisiin nähdään hollihaassa

24.6.2017, Kokkola

Pallopoika

Samat sanat. Mukavaa kesää kaikille.

22.6.2017

FUBB

Kun täällä vieraskirjassa ei paljoa tapahdu ja kesälomatkin on edessä, toivotan kaikille hyvää kesää.

20.6.2017

Sorry! Ei ole tarkoitus loukata ketään. Sopimustilante(i)esta tiedän vain, että alkuviikosta tulee tietoa. (ma,ti,ke.) Näin on ainakin minulle kerrottu.

28.5.2017, Kokkola

ohhoh

eikö tosiaan ole muuta tiedotettavaa kuin "yhdys sanojen oikein kirjoitusta eli äidin kielen opetusta". onneksi "mattijohannes" osaa

28.5.2017

Onko pelaaja sopimuksia tullu. Oikeinkirjoitettuna se kuuluu näin: Onko pelaajasopimuksia tullut? Pelaajasopimuksia on yhdyssana. Valitettavan usealla tämä yhdyssana on hakusessa.

28.5.2017, Kokkola

Fani

Onko pelaaja sopimuksia tullu

27.5.2017, Kokkola

Veikkaan, että toiminnanjohtajan puuttuminen on väliaikainen ratkaisu. Mikäli Tiikerit pelaisi kansainvälisiä pelejä, kuten aikaisempina vuosina, olisi toiminnanjohtaja aivan välttämätön. Kyllä tulevaisuudessa pesti on todella tärkeä Tiikerien toiminnassa

27.5.2017, Kokkola

Etäfani

Minusta on todella huono suunta valittu kun toiminnanjohtajan pesti lakkautetaan, seuran taustoilla olisi juuri nyt tehtävää. Esimerkkiä voisi ottaa Hurrikaanista ja Valepasta, jotka ensimmäisinä kiinnittivät toiminnanjohtajat.

26.5.2017

No me odotellaan luonnollisesti näitä uusia pelaajasopimuksia.... Mukana voi olla sekä nykyisiä, että uusia nimiä pelaajalistaan.

26.5.2017, Kokkola

Useamman pelaajan kanssa sopparit allekirjoitusta vaille valmiina. Jotain teknisiä juttuja. Toukokuun lopussa nimiä paperilla. Tiedän kyllä, että odottavan aika on pitkä....No ketä me ootellaan..

25.5.2017, Kokkola

Useamman pelaajan kanssa sopparit allekirjoitusta vaille valmiina. Jotain teknisiä juttuja. Toukokuun lopussa nimiä paperilla. Tiedän kyllä, että odottavan aika on pitkä....

25.5.2017, Kokkola

Äijä

Vanhat kausikortit pitäisi lunastaa kuun loppuun mennessä eli olishan se kiva tietää ketä joukkueessa pelaa!!!

24.5.2017

FUBB

Ymmärtääkseni alustavia (suullisia) sopimuksia on, mutta julkisuuteen tullaan, kun nimet on papereissa. Kärsivällisyyttä!

24.5.2017

Vois laittaa vaikka infoo milloin julkaistaan soppareita jos niitä on.tämmönen hiljaisuus on huonoo mainosta vaikka kausareitten myyntiin.

20.5.2017, Kokkola

Talkoolaisten ilta on siirtynyt sattuneesta syystä päivää aikaisemmaksi. Eli maanantai 22.5. klo 18.00 Palmapirtillä. Bussi lähtee Hotelli Kaarlen edestä klo 17.30. ilmoittautumiset Juhani Lehto: 0400 537228.

17.5.2017, Kokkola

Ukkeli

Olis vähä kivempi ostaa kausari jos tietäis ketä joukkueessa pelaa. Kaikki ei osta sikaa säkissä

16.5.2017

Milloin vois odotella soppariuutisia

15.5.2017, Kokkola

Hei kaikki Tiikerien jäsenet! (mukaan pääsee maksamalla jäsenmaksun) Tule mukaan päättämään Tiikerien asioista ja tulevasta kaudesta vuosikokoukseen tiistaina 16.5. Tiikeritalolle klo 18.00 Haloo!!! Passiiviset toimijat, nyt mukaan!!!

12.5.2017, Kokkola

ISO KIITOS kaikille talkoolaiselle. jotka mahdollistitte, että Erä ja Puutarhamessut toteutui erittäin hyvin. Fiilataan tapahtumaa ja toteutetaan se ensivuonna vieläkin paremmin. Talkooporukka on Tiikerien voimavara. Olette uskomattoman osaava ryhmä!!!

5.5.2017, Kokkola

Kari S

Nissin Tapiolla on kova kokemus liikasta sekä pelaajana että valmentajana. Ja menestystä riittämiin. Fanin" kannattaa käydä lukaseen vaikka Wikibediaa sensijaan että laukoo höpönpöpöä palstalla.

30.4.2017, Kokkola

Saitte innostuneen, viriilin ja hyvän valmentajan. Antakaa Tapsalle hyvät työkalut. Neuvottelin aikoinaan Tapsan valmentajaksi saloon. Näin heti mikä polte miehessä on. Menestystä. T. Jouni.

30.4.2017, Salo

Valmentaja

Ai että ykkössarjatason valmentaja. Hah, laitappa faktat kuntoon, jos kehtaat käyttää nimerkkiä "fani"

30.4.2017

On meillä uskomaton talkooporukka. Yli 30 henkilöä laittoi paikat kuntoon Erä- ja Puutarhamessuille. Kiitos niille talkoolaisille jotka ovat mukana nyt ja tulevaisuudessa. Talkooporukka ei pidä lukua siitä, mille osastolle kuuluvat. Haluavat vai auttaa.

27.4.2017, Kokkola

Fanille

Pitäisköhän Fanin mennä taaakaaas koulunpenkille, kun ei tiedä, että taas-sanassa ei ole kolmea a-kirjainta.

27.4.2017

fani

taaasykkössarjan valmentaja pitäiskö hakea vauhtia ykkös-sarjasta.

23.4.2017

Tervetuloa Tapsa Kokkolaan ! Nälkäistä pestiä tehtävään,,,;-)))

20.4.2017, Kokkola ( Sompio )

Mainiota, että valmentajaksi on saatu Leka-Volleyta valmentanut Tapio Nissi. Toiveikkaina jään odottamaan pelaajasopimuksia.

20.4.2017, Kokkola

Pekka

Tuntuu haikealta katsella TV:stä VaLePa:n jyräämiatä kohti mestaruutta.Kurun Giba on elämänsä kunnossa. Ropposella ei ole nyt saumaa maajoukkueen hakkurikaksikkoon.

17.4.2017

Koska juuri missään tiedotuksessa ei ole mainintaa Erä- ja Puutarhamessujen ajankohtaa, niin tässä tulee: Messut ovat 29.-30. 4. Kokkolan Urheilutalolla! Messuista tulee upea tapahtuma, varsinkin, kun olemme tilanneet hyvän sään messuille! Näin toivomme.

9.4.2017, Kokkola

Pallopoika

Oisko tiikeri-illalle muita vaihtoehtoja kuin 12.4? Olis kiva myös nährä GBK-KPV Santahaassa. Kuhan kysyn

5.4.2017

Tervetuloa Hotell Seurahuoneelle ke 12.4. klo 18.00. Tilaisuus on avoin kaikille Tiikerien toiminnasta kiinnostuneille. Erikoisesti kaikki talkoolaiset, jotka ovat tulossa töihin Erä ja Puutarhamessuille Kokkolan Urheilutalolle. Lisäinfoa Seurahuoneella!

5.4.2017, Kokkola

tiikeri fani

Mitehän lelulla ja tommilla ja kermalla on pelit sujunnu mite hietsulla on sujunnu onnko näistä veljistä tulos takas tiikereih

3.4.2017, kokkola

FUBB

Olematta ihan sisäpiirissä, sanoisin, että osa niistä "iloisista" kavereista oli todellisuudessa niitä porukkahengen tuhoajia. Andy oli hiljaa, kun ei halunut "sekoittaa keittoa" enempää.

1.4.2017

Lentopallo on joukkuehenki peli, se todellakin luo joukkue henkeä jos edes tuuleat tehtyä pistettäsi. Andy hyvä pelaaja, mutta todellinen joukkuehengen tappaja. Lasittunut värähtämätön ilme kasvoillaan jatkuvasti.

31.3.2017, Kokkola

fanifani

Pöly on hieman laskeutunut ja pettymys vähemmän kirpeä - asiat uusiin puihin. Päättäjille viisaita ratkaisuja. Kaikki tukijoukot -nyt tarvitaan henkeä mukana edelleenkin. Ei Tiikerimaailma tähän kaadu.

31.3.2017

FUBB

Lentopalloa pelataan päällä, käsillä ja jaloilla. Ei siihen kasvonilmeitä tarvita. Jotkut ovat "kuminaamoja" ja jotkut ei. Pelitaidot ratkaisevat.

30.3.2017

tietäjä

andy joo pelimies ,mutta henkinen puoli kuntoon ,joskus vois hymyilläkin ,ja vitunmoista treeniä tuntuu että homma ei kiinnosta ei hymyä ei tulosta ja ulos

29.3.2017

tiikeri fani

Andy ois hienoo kun se jatkais täällä

28.3.2017, kokkola

Antwain Aguillard pelasi ulkolaisista ehjimmän kauden. Hänestä ehkä kannattaisi pitää kiinni. Erinomainen keskimies. Samoin Herrerasta. Loput pellolle kiukuttelemasta. Olen kyllä kuullut, että Aguillard olisi lopettamassa uraansa? Mene ja tiedä?

27.3.2017, Kokkola

butte

Valmentaja ei jatkoon. Tulosurheilua ja tämän kauden näytöt todella heikot. Ammattimies tilalle ja Herreraa lukuunottamatta kaikki ulkolaiset pellolle ja omat miehet tilalle. Sen jälkeen ei tarvitse selitellä, vaikka aivan mestaruuteen ei yllettäisikään.

27.3.2017

Talkooporukkaa ei kannata vetää mukaan aikaisessa vaiheessa päättyneeseen kauteen. Siihen ei talkoolaisilla ollut osaa eikä arpaa. Niin miehet kuin naiset hoitivat talkoohommat hyvin ja nurisematta. Saimme pelkkää kiitosta toiminnastamme.

27.3.2017, Kokkola

namelle tiedoksi: Talkoolaiset ei hyytynyt sarjan missään vaiheessa. Laitettiin kuntoon jäähalli muutaman kerran ja käytiin kauempanakin talkoissa. Hollihaan talkooporukka toimi koko ajan. Talkooporukka oli koko kauden Tiikerien parhaiten onnistunut osa.

27.3.2017, Kokkola

Pekka

Katse tulevaiaaan! Ensi kauden joukkueeseen kannattaisi hankkia kotimaisia nuoria lupaavia pelaajia ullkomaisten sarjajyrien sijaan. Kaupungin vetovoimatekijät ja arvostettu valmentaja ovat tällöin onnistumisen edellytyksiä kohtuullisen korvauksen lisäksi

27.3.2017

No niin kausi päättyi pettymykseen, tosin erittäin hyvälle joukkueelle hävittiin. Katseet tulevaisuuteen toivottavasti suomalaispelaajat jatkavat, Ulkolaisista antaisin jatkomahdollisuuden vain keskipelaajille ja Eddylle.

27.3.2017, Kokkola

ffani

Kyse ei ole siitä, että runkosarjan neljäs sija olisi huono. Vaan että pelaajabudjettiin nähden erittäin huono kausi. ML:n karsinnoissa pataan, puolivälierissä pataan, ulkomaalaishankinnat huonoja, valmentaja ei saanut peliä toimimaan. Manageria kaivataan

27.3.2017

Kiitos taistelusta välieräsarjassa. Jokainen peli oli jännittävä, eikä lopputulosta uskaltanut ennustaa etukäteen. Lentopallossa kaikki on mahdollista ja täällä Rovaniemellä jännitetään tulevia pelejä pitkästä aikaa. Ensi kaudella tavataan.

27.3.2017, Rovaniemi

Keltamusta

Kirjoituksissa ollaan pettyneitä kauteen, ja haukutaan lähes kaikki. Menestyksen jälkeen mikään ei riitä. Tosiasiassa runkosarjan 4 sija on loistava suoritus kokkolalaiselta seuralta. Mäkihannu suoriutui hyvin ottaen huomioon valtavat odotukset.

27.3.2017, Kokkola

name

tänä vuonna oli vääriä hankintoja passari,libero,yb,hakkuri,valmentaja, muutkin joukkueet teki vaihtoja kesken kauden,mutta ei tiikerit tässä on tulos.Hakattiin vaan päätä seinään fanit hyytyy,talkoolaiset hyytyy onko tämä tarinan loppu?

27.3.2017

Fani

Kiitos tiikerit tästä kaudesta kiistos jukka.mikko jasse kari eetu bobby teme late lasu.stefu mike dennis andy conor eaton antti leppälä ja rane ja joonas ja kim friis ja koko organisaatio

26.3.2017, Kokkola

Fani

Kiitos tiikerit tästä kaudesta kiistos jukka.mikko jasse kari eetu bobby teme late lasu.stefu dennis andy conor eaton antti leppälä ja rane ja joonas ja kim friis ja koko organisaatio

26.3.2017, Kokkola

Eki

Tämä kausi on syytä unohtaa pikimmiten. Kaikki lähtee joukkueen kasaamisesta ja osaavasta valmennuksesta - nämä kuntoon ensi kaudeksi ja uutta matoa koukkuun. Riittävästi rohkeita muutoksia ja rinta rottingilla uusiutuneina taas ensi kaudelle!

26.3.2017, Espoo

Nyt pääsee pettymysten joukkue kesälomalle, kauteen ei voi olla tyytyväinen yhteenkään osa-alueeseen, itselleni suurimman pettymyksen tuottivat Hant, Ropponen ja Mäkihannu.

26.3.2017, Kokkola

Itse olen sitä mieltä, että pitäis laittaa Jylhä passariks avaukseen. Nyt toki ollaan selkä seinää vasten, mutta jokainen peli on ollut tähän mennessä tiukka, niin tästä Tiikerit voi kyllä vielä nousta!

26.3.2017

fanifani

Kaksi kertaa kaksi erävoittoa tarkoittaa sitä ettei mikään ole mahdotonta. Se loppukiri vain puuttui! Huomattakoon, että Lakkapäällä oli alkuasetelmassa vain yx suomalainen!! Kunpa syöttövirhetaudista päästäisiin eroon - oli niitä vastustajallakin .

25.3.2017

Topi

Taitaa kesäloma alkaa tällä menolla pian. Sama muukalaislegioona pelaa tappiosta toiseen. Missä vaihdot? Valmentajan vaihto on enää myöhäistä. Toivottavasti seuraavalle kaudelle opitaan jotakin. Tällä kaudella piti olla mestareidenliigaa jne...

24.3.2017

masako

Tokihan se alkaa, mutta eri asia on milloin.

24.3.2017

name 2

jos tänään hävitään pohjoisessa, niin kesäloma koittaa

24.3.2017

Nibacos ei onnistunut siirtämään peliään, koska vastustaja ei siihen suostunut. Päällikkäisyyksistä huolimatta mennään me kaikki Tiikerien peleissä käyvät nyt Hollihakaan ja kannustetaan pojat voittoon. Kaikkia faneja tarvitaan. Kotivoitto on tosi tärkeä.

22.3.2017, Kokkola

fanifani

Kaikki ymmärtävät kotiottelun merkityksen. Kaikki " huutokurkut" vahvistuksineen ( =seuralaiset) Hollihakaan. Taistoon , taistoon...

21.3.2017

Eki

Loistavaa Hermes! Huipputaistelu kerta kaikkiaan täällä Espoossa. Tästä mallia myös Tiikerit - ihan kaikki on vielä omissa käsissä. Onnea Lakkapään kaatoon!

20.3.2017, Espoo

Tottakai olisimme halunneet, että päällikkäisyyttä ei olisi tullut. Se ei vaan nyt ollut mahdollista aikaisemmin, eikä myöhemmin. Alunperin myös Nibacosilla oli merkitty peli keskiviikolle, mutta he (todennäköisesti) siirtävät pelin toiseen ajankohtaan.

20.3.2017, Kokkola

Etäfani

Ottelupäivät ovat runkopäiviä, ei lukkoon lyötyjä. Tottakai päivät pitää sopia vastustajan kanssa, PerPon kanssa mahdollista vielä sopia koti-koti-aloitus. Voi voi... ylihuomenna nähdään paljon katsojia, mutta pahoin pelkään että tehdään kauden pohjat.

20.3.2017

Se ei vaan ole kovin helppoa tuo ottelupäivän siirtely, kun siis vastustaja varmistui sunnuntai-iltana. Siirtäminen ei voi tapahtua vierasjoukkuetta kuulematta ja kun kolmas ottelu on jo sunnuntaina Hollihaassa.

20.3.2017, Kokkola

FUBB

Kausikorttipaikat pätivät runkosarjan ajan, Jos haluat kausikorttipaikkasi pudotuspeleihin, ota yhteyttä Tiikereiden toimistoon. Kausikorttipaikat eivät ole vielä tarjolla ennakkolipun sivuilla.

20.3.2017

masako

Jaahas siellä on jo kausikorttipaikatkin menossa myyntiin Ennakkolipussa. Hermes here I come.

19.3.2017

masako

Samaa mieltä edellisen kanssa. Hyvin paljon samoja kannattajia käy molempien peleissä.

19.3.2017

Etäfani

Yrittäkää nyt hyvän tähden sopia keskiviikon ottelu toiselle päivälle, ei ole mitään järkeä pelata Hermeksen kanssa samaan aikaan.

19.3.2017

fanifani

Ilo nähdä uusia tuulia kentällä. Nyt taistoon tulevia haasteita vastaan. All of you ( the Finns and the "Foreigners" ) keep on fighting , supporting each other- spec on the last moments of the set. Do not give up!

18.3.2017

Kuka on vastuussa Tiikerien Twitter tilistä? Jatkuvia mokia vierasjoukkueiden nimissä.

17.3.2017, Kokkola

Kuka on vastuussa Tiikerien Twitter tilistä? Jatkuvia mokia vierasjoukkueiden nimissä.

17.3.2017, Kokkola

tiikeri fani

Jälleen hieno voitto nyt pleijarit alkaa tiikerit on kokkolan 1 joukkue

17.3.2017, kokkola

Kiitos eilisestä pelistä. Oli ilo nähdä mahtavaa yrittämistä. Taistelu jatkuu. Thank you guys - keep supporting each other to the end. Team play is important.

9.3.2017, Conflans , Ranska

Tiikerit edustaa Kokkolaa, paikkakuntaa, maakuntaa, Suomea, Eurooppaa jne. Älkää hermoilko ,, kyllä se tästä! Kannustetaan, mekin saamme nauttia. Vai ?!?

9.3.2017, Kokkola

Pallopoitsi

Eipä nimimerkki "Name" käynyt paljon kehumassa tai kiittämässä, kun Tiikereillä mennyt hyvin. Heti ollaan näytillä puukottamassa, kun on vaikeampia hetkiä. Mutta voit lohduttaa sillä, että et ole ainoa raukkis.....

8.3.2017

name

pelit senkun huononee.Ei uskottu antti leppälää kun sanoi, ettei harjoituksisssa tehdä töitä.Ulkomaan hankinnat sitä sun tätä,jos ei ole motivaatiota niin voi lähteä menemään ohi menee etta ,ja lakkapää.

7.3.2017

mitä

mitä tapahtui oulussa. oliko etta noin hyvä vai tiikerit tosi huono. 3-0 pataan ei hyvältä näytä onko selityksiä??

4.3.2017

Tiikerit pitää pelaajien hyvinvoinnista ja ilmapiiristä hyvää huolta. Yksikään seura ei luo Suomessa paremia edelletyksiä ja olosuhteita pelaajille. Myös loppupeleihin valmistaudutaan täysillä. Kohta alkavat kovat ottelut. Kaikki mukaan kannustamaan!!!!

28.2.2017, Kokkola

katsoja

kylillä vaan kuuluu puhuttavan erämessuista ,onhan se varmaan tärkeää tiikereille rahallisesti,mutta onko se tärkeämpää kuin pelaajien hyvinvointi,ilmapiiri ja se kuinka pärjäämme loppupeleissä ,jos semmosia tuleekaam ??

27.2.2017

Eki

Mielestäni välimerkkejä paljon tärkeämpää olisi nyt saada peli jonkinlaiseen kuosiin. Kauden aikana ei kehitystä ole näkynyt, Tiikerit ei pelaa joukkueena ja taso heittelee ottelujen sisällä hurjasti. Eikö enää ole menestysnälkää, mitä aiotaan tehdä?

24.2.2017, Espoo

fani

just näin joku sentään tajuaa en laita pisteitä ja pilkkuja nytkään koettakaa ymmärtää

23.2.2017

vani

Ei näköjään kestetä kritiikkiä... Antais nyt nuorempien ja kehityskelpoisten kavereitten pelata, jo ensi kautta ajatellen. Kiukuttelevat muukalaiset penkille. Valmentajakaan ei näytä olevan sateentekijä.

22.2.2017

FUBB

Nimimerkki "fani" voisi opiskella välimerkkien käyttöä. Se helpottaisi kommenttiesi lukemista/ymmärtämistä. Kiitos ja anteeksi.

22.2.2017

fani

vielä kerkiää hankkia ykkös-sarjasta passarin kiukutteleva kersa kotia

21.2.2017

Kannattaa tulla joukolla Hollihakaan. Tiikerit vs. Lakkapää ovat kovassa nousukiidossa. Ottelusta tulee takuuvarmasti kova ja kiihkeä kamppailu. Nyt alkaa kova loppurypistys kevättä kohti mentäessä. Kaikki kannustamaan Tiikereitä!!!

20.2.2017, Kokkola

tiikeri fani

Hieno peli tiikerit peli oli hienoa katsella kaikki toimi todella hienosti

11.2.2017, Kokkola

Aivan oikein Fub ! Mennään suurin joukoin HUOM! Hollihaan Liikuntasaliin TIIKEREIDEN pelejä katsomaan! No - tarvittaessa myös Jäähalliin, kun Tiikerit siellä esiintyy!

7.2.2017, Kokkola

FUBB

Nimimerkki Fanille. Fani taisi tarkoittaa jotain tällaista: "No asioissa pitää nähdä hyvääkin: säästämme meidän loistavaa talkooporukkaa, ilmaista sellaista, kun ei tarvi rakentaa jäähallia (lentopallokentäksi) keväällä. Hienoa!" Ei uutta hallia.

3.2.2017

Fanille

Luuletko olevasi vitsikäs? Miksi Kokkolaan pitäisi jäähalli rakentaa, kun semmoinen jo on? Että haloooo!!!

2.2.2017

fani

No asioissa pitää nähdä hyvääkin säästämme meidän loistavaa talkooporukkaa ilmaista sellaista kun ei tarvi rakentaa jäähallia keväällä hienoa

1.2.2017

Kukaan ei lähde, eikä uusia tule. Aletaan tukemaan nykyistä joukkuetta. Vielä on kevääseen aikaa. Valmentaja ja pelaajat tarvitsevat meiltä lentopallojännäreiltä kaiken mahdollisen tuen. Autetaan poikia kovalla ja rehdillä kannustuksella.

31.1.2017, Kokkola

katsomo

tänään viimeinen päivä tammikuuta tuleeko siirtoja kuka lähtee kuka tulee ??

31.1.2017

Osmo

Huh. Olipas innotonta. Missä ilo? Hyvä Ropponen.

29.1.2017, Kalajoko

Pekka

Kaikki putket päättyvät aikanaan. Ei ole realismia odottaa, että mikään joukkue olisi jatkuvasti cupin tai liigan loppuotteluissa. Tällä hetkellä Tiikereiden ranking on neljäs. Pronssi on edelleen realistinen tavoite liigassa tälle kaudele.

28.1.2017

Pallopoika

Mitä Eki voittaa noilla negatiivisilla kirjoituksilla? Malttia, malttia. Monessako muussa palloilulajissa löytyy kokkolalaisjoukkue liigan/pääsarjan sijalta neljä. Kannustetaan, ei moitita. Thanx

28.1.2017

Eki

Edelleen kysyn, kuinka kauan valmentaja jatkaa... Kai tämäkin viestini tosin sensuroidaan nopeasti, kuten aiemmatkin.

28.1.2017, Espoo

masako

Juu muttei kaikki pelit.

28.1.2017

Cup-pelit näkyy myös, ihme kyllä , TV:stä.

28.1.2017, Kokkola

Fani

Hyvä tiikerit! Hyvä fanit! Hyvä rumpalit!

25.1.2017

Libero vaihtoon, ja sellainen joka taitaa jatkopallo pelaamisen

24.1.2017, Kokkola

Pelaaja

Nykyinen libero on täysi katastrofi. Aloitukset nousee mihin sattuu tai ei ollenkaan. Kaikki passit nostaa hihalla, ei sormilyönnillä, vaikka pallon korkeus olisi sopiva. Passari saa juosta ympäri kenttää pallojen perässä.

24.1.2017, Kokkola

katsoja

peli-ilo täysin nollassa harjoitusten taso huono jotain tarrttis tehä pikaisesti ulkomaan hankinnat ?? toivottavasti halpoja ? hakkurin ja liberon tontille saatava kilpailua laiskan näköistä

22.1.2017

kentällä

matti se jaksaa ei voi kun hattua nostaa autetaan masaa porukalla liikaa painetta yhdelle miehelle ei kannata ressata liika teemme seuralla ilmaista työtä

19.1.2017

Suurkiitos jälleen loistavalle talkooporukalle!! Vaikka meillä monella on jo iän tuomaa remppaa siellä, täällä, niin tieto-taito ja osaaminen on huippuluokkaa. Ei voi, kuin ihmetellä, miten laadukkaasti jälleen toimimme. Uutta verta saisi tulla oppiin.

18.1.2017, Kokkola

Miltei Terve! Sarjaa on nyt pelailtu,,, ja ,,, Nyt alkaa pelit ! Katsotaan tänään Lentopalloa JÄÄHALLISSA, siellä pelataan mahtava Lentopallopeli. Jatkoa seuraa. Menemme Jäähalliin seuraamaan peliä ja kannustamaan - TIIKERIT VOITTOON !

17.1.2017, Kokkola

Eilisessä ottelussa Tikerit syttyi hienosti taistelemaan surkean kolmannen erän jälkeen. Ilhduttavinta mielestäni oli Lasse Jylhän hyvä peli. Passarinvaihto oli hyvä veto. Muutenkin peli-ilme ainakin Kepitin kautta hyväjoukkueella.

16.1.2017, Kokkola

FUBB

Robert Seppäsellä lievä nilkkavamma.

15.1.2017

matti mainio

mikäs seppäsellä on kun ei ollu vammalassa mukana

12.1.2017

pasari

... hakkuri ei yllä viime kauden tasolle, syystä tai toisesta. Vaihtomiehiä ei uskalleta käyttää. Toivottavasti peli paranisi loppukautta kohden, mutta eikö tässä ole jo harjoiteltu...

12.1.2017

pasari

Mikähän on kun ei kestetä kritiikkiä? Faktahan on kuitenkin se, että Tiikerit ei pärjää keskikastin yläpuolella oleville joukkueille ja rahaa on tähän porukkaan laitettu. Valmennuksen taso on pettänyt, libero on todella surkea, passari pelaa huonosti...

12.1.2017

Pekka

Tiikerit ei kyennyt korvaamaan viime kauden avauskokoonpanoon kuulunutta KOKSS-kvintettiä yhtä tasokkaalla joukolla. Tämä näkyi tänään VaLePan käsittelyssä. Vuosittain tapahtuva uuden rungon kasaaminen ei aina natsaa. Hurrikaani on silti kaadettavissa.

11.1.2017

WT

Valepa oli tänään jäätävän kova Tiikereitä vastaan. Ehkäpä Tiikerit kykenee nousemaan Valepan haastajaksi mestaruuskamppailuun. Suomalaisille kävi CEV-cupissa huono arpaonni. Trentinolle eivät Hurrikaani ja seuraavalla kierroksella Valepa voi mitään.

11.1.2017

TIIKERIEN TALKOOVÄKI! Jäähallitalkoot jatkuvat ma.16.1. klo 10. alkaen. CEV Cupin toinen ja ratkaiseva ottelu Tiikerit - CEZ Karlovarsko. Laitetaan jäähalli taasen pelikuntoon. Kaikki nykyiset talkoolaiset, teitä tarvitaan jälleen!! Ruokailu. Terv: Matti

3.1.2017, Kokkola

Pekka

Tällä kaudella ei tullut paraatimarssia mestaruuteen. Himmein mitali on realistinen tavoite. Ensi kauden europelit uhkaavat myös karata tavoittamattomiin. Myös yleisö näyttää suomalaiseen tyyliin karkaavan joukkueen alavireisyyden myötä.

30.12.2016

Hyvää Joulua kaikille Tiikeriperheen jäsenille, Tiikerifaneille ja suurelle yleisölle. Erityiset kiitokset kaikille talkooryhmiin kuuluville. Olette uskomattoman uskollista ja osaavaa joukkoa. Jatketaan samaan malliin uudenvuoden puolella!!

21.12.2016, Kokkola

Toivotan Tiikereiden: * Johtoryhmälle-, Kaikille Kannattajille-, Faneille-, Tiikerilipun alla pelaaville-, Koko maakunnallemme, unohtamatta Mestaripelaajia, jotka kyllä kuuluvat "Tiikerilipun alla ryhmään". Ansaittua Joulurauhaa ja Pisterikasta v. 2017 !

19.12.2016, Kokkola

Pekka

Voitte te lukea Tiilikaisesta ja hänen joukkueestaan, mikäli osaatte riittävän hyvin saksaa: http://www.swd-powervolleys.de

18.12.2016

Osaako joku kertoa Tiilikaisen kuulumisista Saksan -maalta? Millaisia kokemuksia ja tuntemuksia lentopallosta ja valmentamisesta siellä? Miten otettu vastaan joukkueessa ja maassa? Miten joukkue menestynyt? Kaipaako jo takaisin Tiikereihin?

18.12.2016

WT

CEV:n kotisivujen mukaan Tiikerit vs. CEZ Karlovarsko/Selver Tallinn pelataan 17.1.2017 klo 18.30. Tiikereiden kotisivut ei kerro asiasta vielä mitään. Karlovarsko voitti ensimmäisen osaottelun 3-1.

17.12.2016

Teimme pienellä porukalla fanimatkan 14.12.Tiikerit-Sampo-otteluun.Vastaanotto oli hieno ja tunnelma vaiherikkaassa pelissä nautittava,KIITOS ottelun isännille.Toivomisen varaa ainoastaan kuulutuksesta.Mitä lisä-arvoa tuo kuuluttajan äänen käyttö peliin?

15.12.2016, Pielavesi

Olen samaa mieltä "Juhokustin" kanssa ! Yleisöä paikanpäälle, kannattaa tulla jo Itsensäkin johdosta. "Siellä nähdään ja eletään - Sydämellä"! Ke. 14.12. jo klo 18.00 !! Tervetuloa KAIKKI...

12.12.2016, Kokkola

juhokusti

ja tämä näkyi valitettavasti katsojamäärissä. Kyseessä oli kuitenkin ymmärtääkseni kautta aikojen tämän tason pelit Suomessa. Toivottavasti joukkue menestyy ja katsojat tulevat otteluihin suurin joukoin!

10.12.2016

juhokusti

Itsekin pannut saman merkille, että tällä kaudella on mainostus ja markkinointi ottanut pahasti takapakkia. Sellaiset katsojat, jotka käyvät peleissä vain silloin tällöin eivät monikaan tienneet, että mitä nämä mestareidenliigakarsinta pelit oikeen olivat

10.12.2016

Kyllä Tiikereillä on toiminnanjohtaja nimeltään Sanna Päivärinta. Viedään Sannalle terveisiä, että erätaukojen välissä olisi hyvä olla jotain oheistoimintaa. Tärkeintä kuitenkin on, että Tiikerit pelaa hyvin. Se on tärkein asia, vai kuinka?

9.12.2016, Kokkola

Jaska

Ottelutapahtumakki ollu aika laimeita, ei minkäänlaista väliaika ohjelmaa, chearleadereita tai vastaavia

6.12.2016

Miksi Tiikerit ei hommannut Ervastin tilalle ketään toiminnanjohtajaksi? Viime kaudella panostettiin otteluiden mainostamiseen ja markkinointiin. Olisi luullut että tälle kaudelle olisi satsattu enempi. Oli sentään mestareittenliigakarsintaa jne...

6.12.2016

WT

Gazprom-Urca Surcut löi Olympiacos Piraeuksen vuoden 2016 CEV-cupin 1/4-finaalissa. Lopulta meille tutuksi tullut Gazprom oli cupin kakkonen ja Olympiacos sai sijalukumerkinnäkseen 9. Hyvää eurooppalaista tasoa ovat siis kumpikin mahdolliset vastustajat.

4.12.2016

WT

Vuoden 2017 CEV-cupissakin riittää haastetta. Tiikerit saa 1/16-finaalissa vastaansa voittajan parista CEZ Karlovarsko-Selver Tallinn. Mikäli Tiikerit siitä selviää, vastustajaksi tulee 1/8-finaaliin voittaja parista Olympiacos Piraeus-Gazprom-Urca Surcut

4.12.2016

Pekka

Rummutus on pelkkää melusaastetta ottelun aikana. Yleisöstä lähtevän äänen täytyy syntyä äänihuulissa tai paljain käsin. Myös " Kuikan huuto" on melusaastetta.

2.12.2016

Pekka !! Mitä tuo nyt on olevinaan ?? huhheijaaaaa,,,,,

2.12.2016, Kokkola

Pekka

Antakaa Rumpalipojan seisoa edelleen Lohtajan kirkon vierellä.

28.11.2016

27.11.2016 klo 17.00 alkaa peli Hollihaan Liikunta salissa ! Sinne mennään - totta kai !

26.11.2016, Kokkola

M

ei rumpaleita? ei kisailua? ei tanssityttöjä? ei sampaa? ei maskotteja? saako vielä makkaraa?

24.11.2016

Jos tosiaan joku tietää ahkeraa ja rummutuksen osaavan henkilön ja tämä olisi halukas tulemaan rummuttaan fanikatsomoon niin minulle voi laittaa sähköpostia asiasta. osoite: marikaisa77@gmail.com Kyseessä voisi olla vaikka musiikkiluokan koululainen!!

18.11.2016, Kokkola

Marko kyseli rumpalipojista, vastaukseksi sanon että viimekaudella rumpuja soittanut poika on nykyään edustusjoukkueen tilastomies, ja toinen rumpali opiskelee Kokkolan ulkopuolella. Eli rumpalille olisi paikka auki ;)

18.11.2016, Kokkola

marko

hieno peli! mutta missä rumpalipojat? tunnelma heti vaisumpi kun puuttuneet peleistä

16.11.2016

Ihmettelijä on kyllä aivan oikeassa. Mestareiden liigan otteluita pitäisi yleisön tulla paikanpäälle seuraamaan ja kannustamaan aivan eri luvuin, kuin Minsk -ottelussa. Kansoitetaan ke.iltana jäähalli. Kyseessä on huippulentopalloa ja jännitystä.

14.11.2016, Kokkola

Raksilassa oli mielenkiintoinen laskentatapa. Naisten peliä seurasi n. 1000 henk. Miesten 1600 henk. Näin saatiin katsojamääräksi 2600. Samalla lipunhinnalla me kuitenkin katsottiin molemmat matsit. Tervetuloa ke. Mestareiden liigan otteluun jäähallille

14.11.2016, Kokkola

Ihimettelijä

Mestaruusliigassa leka battle yli 3000, Oulussakin viikonloppuna 2600. Mestareiden liiga Kokkola 1000 katsojaa! Missä vika?

14.11.2016

Etusivun ikkunan tiedottajalle tiedoksi: teksteistä ja seurasta saa paremman kuvan, jos ydyssanat olisivat kohdallaan. Suomen kielessä on myös useampisanaisia yhdyssanoja, lentopallohistoria jne. Tiikeri-toimisto kirjoitetaan näin.

8.11.2016, Kokkola

FUBB

No nyt löytyy ennakkolippu.com:sta lippuja. Toimistokin tarjoaa niitä.

8.11.2016, Kokkola

FUBB

Dukla Liberec -kotiottelu pelataan ke 16.11.2016 alken klo 18:30. Lipunmyynnin alkamisesta kertonee joku, joka tietää.

8.11.2016, Kokkola

Pecu

Ei ole Tiikereitten sivuilla vielä mitään mainintaa pelin ajankohdasta. Millonhan liput tulossa myyntiin?

8.11.2016

JÄÄHALLITALKOOT TI. 15.11. KLO 09. ALKAEN. Osaava talkooryhmä! Teitä tarvitaan jälleen laittamaan Kokkolan jäähalli lentopalloareenaksi. Vastassa on Mestareiden liigan kolmannella karsintakierroksella Tshekin mestari DUKLA LIBEREG.

7.11.2016, Kokkola

Maria Nisula kertoi Yle Areenan lähetyksen lopussa, että seuraava Mestareiden liigan ottelu on 17.11. TÄMÄ TIETO ON VIRHEELLINEN! Ottelu Tshekin mestari Dukla Liberegiä vastaan pelataan jäähallilla ke. 16.11.

7.11.2016, Kokkola

Kaksi ja puoli päivää vierähti jäähallilla. Kyllä kannatti! Meillä on taas huikean kova joukkue, joka hitsautuu yhteen pala palalta. Ne pessimistit, jotka epäilivät kesällä Tiikerien nykyjoukkuetta, saavat nähdä, ottä huoli oli aiheeton.

7.11.2016, Kokkola

Tiikerien Twiitti-uutisessa väitetään, että "piste on plakkarissa sunnuntaita ajatellen". Tämä on väärä tieto! Stroitel Minsk pelasi täyden kolmen pisteen potin. 3-1 voitolla tulee kolme pojoa. 3-2 tappiolla olisi tullut piste Tiikereille.

1.11.2016, Kokkola

Kyllä oli eilinen ottelu Vanhan Tiikerin mieleen, vaikkei vastus nyt kova ollutkaan oli poikien iloista peliä ilo seurata. Vähissä oli pojilla virheet ja kaikki kentällä käyneet onnistuivat hyvin. Menestystä joukkueelle Minskin reissulle!

30.10.2016, Kokkola

Kyllä oli eilinen ottelu Vanhan Tiikerin mieleen, vaikkei vastus nyt kova ollutkaan oli poikien iloista peliä ilo seurata. Vähissä oli pojilla virheet ja kaikki kentällä käyneet onnistuivat hyvin. Menestystä joukkueelle Minskin reissulle!

30.10.2016, Kokkola

Kokkolan jäähalli: Talkoot la.5.11. klo 09. alkaen. Kaikki vanhat osaajat mukaan. Tervetuloa myös uudet, teitäkin tarvitaan. Hannu tekee meille taas hyvät sapuskat ja Anne tulee varmaankin keittelemään kahvia. Jos kysyttävää, soita Matille p. 050 5845236

24.10.2016, Kokkola

FUBB

Kepit.tv:n maksutekniikka on syvältä, etenkin, kun yrittää maksaa useamman pelin ennakkoon samalla kertaa. Olisi hyvä, jos kepit.tv:n Tiikeripeleille olis tarjolla kausikortti. Kertamaksun kertariesa ja tarjolla koko vuoden pelit.

20.10.2016

FUBB

Näkyy näkyvän. Nyt on otteluja listattu kepit.tv:n sivuilla.

20.10.2016

Pecu

Näkyykö Tiikereitten ens kauden pelit KepitTV:ltä

19.10.2016, Kokkola

Ompa jännittävä päivä huomenna kun ensimmäinen sarjan ottelu sarjajohtajaa vastaan. Kaksi harjoitusottelua nähneenä ei voi paljon kertoa Tiikereiden pelin tasosta tällä hetkellä. Uskon kyllä että ryhmä on hyvä, jos uusi valmentaja onnisttuu.

18.10.2016, Kokkola

Jälleen uusi aluevaltaus! Tiikerien jäähallirakkennustiimi asensi Porin Isomäki Areenan väliaikaisesti lentopaalloareenaksi. Paljon työtä ja loistava lopputulos. Suurkiitos kaikille mukanaolleille. Olette uskomaton tiimi.

17.10.2016, Kokkola

...no sisältyikö?

3.10.2016

Epätietoinen

Sisältyykö kausikorttiin nämä harkkapelit? Aina ennen on ainakin sisältynyt.

29.9.2016

Hei - Hox ! Tulevana viikonloppuna (Lauantai - Sunnuntai ) kiiruhdamme Hollihaan Liikuntasaliin seuraamaan uudistunutta TIIKERI LAUMAA, kun joukkue kohtaa ETTAN / LAKKAPÄÄ- joukkueet Kokkolassa. Kiiruhtakaa ostamaan liput otteluihin. Nähdään Hollihaass

29.9.2016, Kokkola

Hei - Hox ! Tulevan viikonloppuna ( Lauantai - Sunnuntai ) kiiruhdamme Hollihaan Liikuntasaliin seuraamaan uudistunutta TIIKERI LAUMAA, kun joukkue kohtaa ETTAN / LAKKAPÄÄ- joukkueet Kokkolassa. Kiiruhtakaa ostamaan liput otteluihin. Nähdään Hollihaass

29.9.2016, Kokkola

ETTAN kotisivuilla otteluseuranta Etta-Tiikerit ottelusta.

27.9.2016, Kokkola

Talkooporukka Porin jäähalliturnaukseen on nyt valmiina. Kiitos matkalle lähteville jo etukäteen. Palataan sitten uudelleen asiaan, kun Kokkolan jäähalli muutetaan lentopalloareenaksi Marraskuussa Mestarien Liigan karsintapelin merkeissä!!!!

18.9.2016, Kokkola

Moi Vaan ! näin se menee, joukkueeseen valitaan pelaajat ja siihen kuuluu myös "Kapteenisto". Nyt odottelemme sarjaa - ja tuloksia!!! Ei muuta kuin "PomppuSeiska" + Kaikki muutkin !

7.9.2016, Kokkola

FUBB

Antti Leppälä ansaitsee kyllä kapteenin paikkansa. Mies on ollut "luottovanki" jo monen vuoden ajan, oikea perustiikeri.

2.9.2016

Hei! Oletko halukas lähtemään Poriin Isomäen jäähallia laittamaan lentopalloareenaksi 15-16.10. VaLePa järjestää siellä Mestaruusliigan avajaisturnauksen. Hotelli, ruokailut jä kyydit järjestetään. Vielä muutamaa miestä tarvitaan. Soita: 050 5845236 Matti

27.8.2016, Kokkola

sanotaan, että, "kun pitää olla hyvä - on ensin oltava vähän hyvä". Siksipä - kyllä se tästä !

26.8.2016, Kokkola

Kävin eilen katosmassa Tiikereiden harjoittelua paikalla oli 12 pelaajaa kun nuori (17v) Matias Saviario oli Antti Ropposen paikalla. Kausi on alussa ja monet vasta tulleet Kokkolaan alkuviikosta. Hyvältä kuitenkin näytti :)

26.8.2016, Kokkola

Pallopoika

Kiitos! Tästä se alkaa! Lycka till, koko tiikerilauma!

22.8.2016

FUBB

Uusi kausi, uudet viestit. Silvuplee!

22.8.2016
Kokkolan Tiikerit
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Kategoriat