Ennätysmäärä Tiikerijoukkueita PowerCupissa – D-pojille hopeaa
16.6.2017 9:45 Uutiset / Pääsivusto

D-juniorit juomatauolla.

Kokkolan Tiikereiden joukkuemäärä PowerCupissa oli tänä vuonna suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Tiikerit osallistui turnaukseen peräti kahdeksalla joukkueella, joissa pelasi yhteensä noin 60 junioria. Erityisen positiivista oli, että vuoden tauon jälkeen mukaan saatiin jälleen yksi tyttöjoukkue.

PowerCup pelattiin tänä vuonna Vantaan Myyrmäessä. Matkaan lähdettiin Kokkolasta keskiviikkona puoliltapäivin ja majoituskoululle saavuttiin alkuillasta. Tällä kerralla Tiikerijunnut eivät enää mahtuneet yhteen bussiin vaan matkaan tarvittiin kaveriksi jo pikkubussi – hyvin konkreettinen osoitus siitä, miten tiikerijunnujen määrä ja joukkueiden innostus osallistua PowerCupiin on kasvanut.

Turnaus aloitettiin torstaina vesisateessa, mutta loppuviikoksi kelit paranivat ja PowerCup vietiin läpi mitä mainioimmissa olosuhteissa. Ja onhan se tunnelma ainutlaatuinen, kun yli 800 joukkuetta ja 7 000 lentisjunioria eri puolilta Suomea ja naapurimaistakin kokoontuvat yhteen! Tiikerijunnujen kasvoista näkyi, että hauskaa oli sekä kentillä että niiden ulkopuolella.

Tuloksellisesti parhaimmista tiikerisuorituksista vastasivat tsemppisarjassa pelanneet D-pojat: 34 joukkueen sarjassa peräti kaksi tiikerijoukkuetta ylsi kahdeksan parhaan joukkoon! Keski-iältään nuorimman D-joukkueen eli Tiikerit Lelun sijoitus sarjataulukossa oli hienosti seitsemäs – Tiikerit Late selvitti tiensä aina finaaliin saakka ja päätti turnauksen komeasti hopeamitalit kaulassa. Aivan huikeita suorituksia pojilta!

Tiikerit osallistuivat PowerCupissa seuraaviin sarjoihin:
E-pojat tsemppisarja
E-pojat supersarja
D-pojat tsemppisarja
D-tytöt tsemppisarja
C-pojat tsemppisarja
A-pojat

Lopullinen tulostaulukko linkissä.

PS. Vilkaiskaapa vielä D-tyttöjen tsemppisarjan tuloksia. Tiikereiden D-tytöt sijoitus liki sadan joukkueen sarjassa oli 50 – tiikeritytöt aloittivat harjoittelun vasta syksyllä 2016, joten huima kehitys vajaassa vuodessa!

PS 2. Tiikereiden tyttöjoukkueille etsitään uusia valmentajia, jotta toimintaa pystytään tarjoamaan kaikille ikäluokille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos valmennus kiinnostaa – autamme sinua eteenpäin!


   
Lisää uutisia
Kokkolan Tiikerit
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Palautelomake
Kategoriat